beoordeeld met een 8.2

gezocht: een technisch consultant

Wij hebben jouw hulp nodig bij het bereiken van ons Big Hairy Audacious Goal: Speakup wil in 2030 miljoenen mensen met elkaar gaan verbinden. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams.

waarom zelfsturend?

Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. Als pionier verkennen wij samen met jou de mogelijkheden buiten de gebaande paden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. 

Vaste telefonie op je mobiele telefoon.

waarom de uitdaging bij ons?

Speakup is een technische club met VoIP-telefonie experts, opgericht in 2003 en gevestigd in Enschede. Wij bieden telecommunicatieoplossingen die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk, voor op kantoor, thuis & onderweg. Wij verbinden mensen met technologie, zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe zij veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams. Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. 

als technisch consultant

Weet jij het verschil te maken bij onze klanten en hun partners. Bezoek je onze klant, alleen, of met de partneradviseur en inventariseer je zijn wensen en behoeften. Je geeft de klanten en partners informatie over producten uit het productportfolio van Speakup, maar je wordt vooral gelukkig van het samen met de klant meedenken welke oplossing het beste bij hen past. Je geeft aan waar je knelpunten voorziet en onderbouwt waarom ze juist moeten kiezen voor de oplossing die jij adviseert. Je houdt hierbij de belangen van de organisatie altijd in het oog.
 

Je vindt het niet erg om de hulp van je collega’s in te schakelen, want gezamenlijk verzorgen jullie de projectplanning en implementatie, Je bent een echte pro qua planning en behoud door je gestructureerde werkwijze altijd het totaaloverzicht. Zo geef je trainingen en presentaties en houd je zelf contact met de partners en klanten om ze op de hoogte te houden van de vorderingen. Ook na de uitrol blijf je in contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn en blijf je nadenken over de best passende oplossing. Je werkt nauw samen met de partneradviseurs om ze te adviseren en informeren op het gebied van technische/commerciële aangelegenheden. 

Hybride werken in praktijk als developer.

wat bieden wij?

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring tussen € 2816 en € 4977 bruto per maand op fulltime basis
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar met de intentie voor contract van onbepaalde tijd   
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen (Ja, je leest het goed!)
 • 8% vakantiegeld   
 • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk  
 • Deelname aan een prima pensioenregeling bij Nationale Nederlanden 
 • Laptop van de zaak  
 • Telefoon van de zaak 
 • Mobiliteitsbudget of leaseauto 

voor deze functie is...

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring liefst in de telecom;
 • Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in de ICT-branche als bijvoorbeeld: (technisch) consultant, engineer of als projectleider;
 • Kennis van Microsoft Teams, direct routing, Xelion en het SIP protocol is een pré; 

Herken jij jezelf in deze tekst en pas jij goed in onze zelfsturende organisatie? Reageer dan door je motivatie en CV te sturen naar hrm@speakup.nl. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jan, bereikbaar op: 088-7732570. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteren of meer informatie opvragen?

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Of wil je nog wat informatie over deze vacature? Neem vooral contact met ons op om de volgende stap te zetten.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)