beoordeeld met een 8.2

gezocht: een netwerkspecialist die van zijn hobby werk wil maken

Wij hebben jouw hulp nodig bij het bereiken van ons Big Hairy Audacious Goal: Speakup wil in 2030 miljoenen mensen met elkaar gaan verbinden. Om deze ambitie te kunnen realiseren is het belangrijk om ons netwerk sterk en flexibel te houden. Ben jij de nieuwe netwerkspecialist die ons daarbij komt helpen?    

waarom de uitdaging bij ons?

Speakup is een technische club met VoIP-telefonie experts, opgericht in 2003 en gevestigd in Enschede. Wij bieden telecommunicatieoplossingen die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk, voor op kantoor, thuis & onderweg. Wij verbinden mensen met technologie, zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe zij veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams. Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. 

Als pionier verkennen wij samen met jou de mogelijkheden buiten de gebaande paden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. 

als netwerkspecialist

Onderhoud, beheer en bewaak jij de infrastructuur van het (telefonie)netwerk van Speakup om zo de maximale beschikbaarheid voor onze klanten te kunnen blijven garanderen. Word jij het gelukkigst van technische uitdagingen waarin je jezelf helemaal vast kan bijten? Als ervaren autodidact ben je continu oplossingsgericht bezig en krijg je er een kick van om ingewikkelde problemen op te lossen. Je vindt het leuk om ook af en toe met klanten en leveranciers te sparren over technische problemen. Uiteraard ben je ook laaiend enthousiast over open source software en VoIP! 

vacature cloud engineer
Stage lopen bij Speakup

wat bieden wij?

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring tussen € 2816 en4997 bruto per maand op fulltime basis;
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar met de intentie voor contract van onbepaalde tijd;   
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld; 
 • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk;
 • Deelname aan een prima pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoon van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding.

voor deze functie is...

 • Een aantal jaar in een soortgelijke functie of een opleiding richting ICT en kennis van VoIP wenselijk, maar niet vereist. We willen vooral iemand die de drive heeft om alles te willen weten op gebied van techniek;
 • Ervaring met netwerk en virtualisatie;
 • Als ook ervaring met het beheren en bouwen van L2/L3 netwerken;
 • Ervaring met configuratiemanagement tools als ansible, chef, puppet is een pré;
 • Is het niet noodzakelijk dat je uit de buurt van Enschede komt, maar ben je wel bereid om af en toe op kantoor langs te komen om samen met het team te sparren en te brainstormen over allerlei uitdagingen die je tegenkomt in het netwerk; 
 • Bereidheid tot het draaien van piketdiensten;
 • Het vooral belangrijk dat iemand van zijn hobby/passie zijn werk wil maken. Je bent bijvoorbeeld bezig met Domotica, je hebt je eigen home lab en bent graag bezig met techniek. 

 

Herken jij jezelf in deze tekst en pas jij goed in onze zelfsturende organisatie? Reageer dan door je motivatie en CV te sturen naar hrm@speakup.nl. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick Bouwhuis, bereikbaar op: 088-7732541. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteren of meer informatie opvragen?

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Of wil je nog wat informatie over deze vacature? Neem vooral contact met ons op om de volgende stap te zetten.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)