beoordeeld met een 8.2

vacature cloud engineer

Spreek je 1337 5p34k? Dan zoeken we jou!

Want wij zijn op zoek naar een Cloud Engineer.

begin je werkdag met een uitdaging

Stel je voor, je hebt al een paar jaartjes ervaring in de ICT en bent begonnen aan je nieuwe uitdaging als Cloud Engineer bij Speakup. Je start ’s ochtends je laptop op, hebt een lekker bakje koffie klaargezet en je ziet het gelijk! Op het IaaS platform van Speakup bevindt zich een onbekende verstoring op een storage cluster. Je bent hier nog niet eerder mee aan de slag geweest maar je staat er wel alleen voor op dat moment.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

hoe ziet de rest van je dag eruit?

Dit is één van de dagelijkse uitdagingen die je tegenkomt als Cloud Engineer bij Speakup. Natuurlijk sta je er niet helemaal alleen voor en heb je collega’s die met je willen meedenken en sparren. Je duikt in het probleem en probeert de kern te achterhalen. Om de oplossing te vinden moet je je eerst verdiepen in de software waar je nog nooit eerder mee hebt gewerkt. Maar dat vind jij geen probleem!

waarom de uitdaging bij ons?

Wij houden ons niet aan traditionele werkdagen van 9-5 en geven je alle vrijheid om zelf je uren in te delen. Is dat voor jou in de avonduren? Geen probleem! Werk jij goed op je thuiskantoor? Helemaal top! Bij ons werk je resultaatgericht en wissel je het thuiswerken af met een dagje werken in ons huiskamerkantoor. Een welkome afwisseling na al dat videobellen. Spreek face-to-face af met collega’s, geniet van een uitgebreide lunch en show je Mariokart-skills in onze lounge. Je kunt werken waar en wanneer het jou uitkomt. Zolang je maar contact houdt met je directe collega’s.

Naast je dagelijkse werkzaamheden voor Speakup wordt er ook geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. We stimuleren jou om na te denken over je plannen op langere termijn. Wat wil jij bereiken? Wat wil je met je team bereiken? Dat bepaal je als zelfsturend team, zonder managers. Bij Speakup doen we het samen, daarom zijn wij pioniers in verbinden.

wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die van zijn hobby/passie zijn werk wil maken. Je bent bijvoorbeeld bezig met Domotica of je hebt een eigen home lab en bent graag bezig met techniek. Je bent iemand die graag het initiatief neemt, nieuwsgierig en oplossingsgericht is. Je zoekt de samenwerking wel in je werkzaamheden.

Daarnaast bezit je de volgende vaardigheden:

 • Je kunt meerdere systemen tegelijkertijd beheren/aansturen;
 • Netwerk en virtualisatie;
 • Cloudautomatisering (Ansible) en Cloud;
 • Kennis van Docker en Kubernetes;
 • Ervaring met L2/L3 netwerken is een pré;
 • Kennis van realtime communicatie is een pré.
UT Challenge Sprintdag 2021.

wat bieden wij?

 • Alle hulp bij de inrichting van een uitstekende thuiswerkplek;
 • Een informele werkomgeving in ons huiskamerkantoor;
 • Een salaris tussen €2.800 en €4.300;
 • Een jaarlijks studiebudget en voldoende mogelijkheden om jezelf optimaal te ontwikkelen;
 • Een goed geregeld pensioen;
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar met de intentie voor contract van onbepaalde tijd   
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Een laptop van de zaak
 • Een telefoon van de zaak;
 • Leuke collega’s die je ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden.

meer informatie?

Naast al deze vaardigheden beschik je ook over goede communicatieve skills. Je begrijpt en kan aangeven waarom, hoe, wanneer en wat je precies gaat doen. Je bent een sociale collega die zowel zelfstandig als samen met collega’s en partners wil bouwen aan het netwerk van Speakup.

Ben je enthousiast en wil je reageren? Stuur dan een mail naar hrm@speakup.nl. Mocht je nog wat meer informatie willen dan kun je bellen naar Nick Bouwhuis (tel. 088-7732541).

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel. Voldoe jij niet helemaal aan de gestelde eisen maar ben je ervan overtuigd dat wij toch voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteren of meer informatie opvragen?

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Of wil je nog wat informatie over deze vacature? Neem vooral contact met ons op om de volgende stap te zetten.

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)