beoordeeld met een 8.2

Maak kennis met Carmen

Even voorstellen: Carmen Halink

Recentelijk hebben we ons teams versterkt met Carmen Halink. Als Partner Manager gaat ze zich richten op new business, het vinden en verbinden van nieuwe partners aan Speakup. Carmen stelt zich graag aan je voor:

Overstap vanuit toerisme naar IT

Mijn naam is Carmen Halink, ik ben 29 jaar, woonachtig in Enschede en sinds kort werkzaam bij Speakup. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van lekker eten met vrienden en familie of een lekker drankje op het terras. Daarnaast sla ik graag een balletje op de padelbaan. Hiervoor was ik actief als accountmanager bij Feedback Company en heb ik daardoor veel ervaring in de B2B sector opgedaan. Mijn verantwoordelijkheid was om bedrijven te helpen de klant- en medewerkerstevredenheid in kaart te brengen. Eigenlijk ligt mijn achtergrond in het toerisme. Door corona heb ik de overstap gemaakt naar de IT, en dat is me tot nu toe erg bevallen.

Waarom Speakup?

Ik had tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging meerdere opties. De afweging voor mij om specifiek te kiezen voor Speakup is de carte blanche die ik krijg om mijn commerciële doelen te bereiken. De eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vrijheid die iedere werknemer heeft bij Speakup spreekt mij persoonlijk erg aan. Na de eerste weken op de bedrijfsvloer kan ik beamen dat dit geen loze beloftes waren! Natuurlijk was het in het begin wel even wennen aan de organisatiestructuur, maar ik kan al zeggen dat het werken zonder managers me tot nu toe erg bevalt.

De eerste weken zijn nu achter de rug en ik voel me erg welkom binnen het bedrijf. Toevallig viel mijn eerste werkdag samen met een sportief teamuitje waardoor ik mijn nieuwe collega’s meteen ook in een losse setting leerde kennen.Tegelijkertijd was het leren van alle technische aspecten van telefonie, internet en andere gerelateerde onderwerpen een flinke kluif. Maar met de fijne hulp van de collega’s heb ik dit in korte tijd snel kunnen oppakken.

Binnenkort op pad!

Ik vind het mooiste aspect van mijn functie dat ik binnenkort zelfstandig op pad ben, lekker buiten de deur aan de gang. Ik kan daarom ook bijna niet wachten om erop uit te gaan en aan nieuwe klantrelaties te gaan bouwen! Laten we in de tussentijd alvast linken https://www.linkedin.com/in/carmenhalink/

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)