beoordeeld met een 8.2

Hallo Özgur! Stel je eens voor.

Maak kennis met onze collega Özgur! Hij versterkt sinds afgelopen oktober onze servicedesk-afdeling.

Mijn naam is Özgur Kasaba, ik ben 32 jong en ben alweer 7 jaar geleden vanuit Amsterdam naar Enschede verhuisd. Mocht je naar onze Servicedesk bellen en mij aan de lijn krijgen dan zal mijn ABA, Algemeen Beschaafd Amsterdams, dialect je vast opvallen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de boks club en ga ik graag naar de gym. Daarnaast ben ik gek op koken en houd ik er enorm van om met z’n allen uit eten te gaan.

Achtergrond in de IT

Ik heb een achtergrond in de IT en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het werken op een supportafdeling. Maar qua werkzaamheden is alles wat ik hiervoor deed niet te vergelijken met de uiteenlopende werkzaamheden die ik nu op mijn bord krijg. Zo gaat het bij Speakup; uiteraard, veel dieper in de materie als het gaat om onze specialisatie; telefonie. Je staat er versteld van wat er allemaal bij komt kijken, maar ik vind dat juist zeer interessant en leer zo elke dag weer nieuwe dingen. Wat mij vooral aanspreekt in deze functie en aan de organisatie is dat we hier de techniek in eigen beheer hebben, daarmee kunnen we bij een eventuele calamiteit alles tot op de bodem uitzoeken en vlot rechtzetten.

Niet alleen zijn mijn werkzaamheden bij Speakup compleet anders vergeleken met voorgaande banen op de helpdesk, maar is ook de grote mate van vrijheid die ik heb gekregen met betrekking tot het inrichten van mijn eigen werkzaamheden nieuw voor me. Zo werken we bij Speakup niet met managers die de taken verdelen, maar overleg ik elke ochtend samen met mijn directe servicedeskcollega wie wat gaat doen en prioriteren we geheel zelfstandig onze taken.

Geen dag hetzelfde

Ik heb het afgelopen halfjaar zoveel kennis opgedaan en mede dankzij de hulp van collega’s als Rob en Quinten een paar mooie stappen kunnen maken, maar ik heb de komende tijd zeker nog heel wat te leren. Hierdoor is zijn takenpakket zeer afwisselend en is geen dag op de servicedesk hetzelfde, maar juist dat vind ik het leuke aan mijn werk. Ik zocht een uitdagende baan en die ik heb ik bij Speakup zeker gevonden!

Özgur, welkom bij het Speakup Team!

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)