beoordeeld met een 8.2

co-creatie

We zijn altijd op zoek naar pioniers, die net als wij, ambitieus zijn om vernieuwende manieren van communiceren te ontdekken.

de kracht van samenwerken

Wij geloven dat we onze impact kunnen vergroten door onze krachten te bundelen met gelijkgestemden. We zijn altijd op zoek naar pioniers, die net als wij, ambitieus zijn om vernieuwende manieren van communiceren te ontdekken. Onze samenwerkende pioniers zijn partners, klanten en ontwikkelaars.

  • Met ontwikkelaars ontdekken wij samen wat mogelijk is in eenvoudige, maar grensverleggende zakelijke communicatie-oplossingen.
  • In samenwerking met enthousiaste klanten brengen wij onze oplossingen tot een hoger niveau. Wij delen graag actief ervaringen en ideeën.
  • Met partners gaan we op pad om onze oplossingen bij organisaties te brengen die hun bereikbaarheid willen verbeteren.

intergraties

Een koppeling met je klantendatabase of een overzicht van je wachtrijen. Snel en makkelijk geregeld met onze integraties.

vrijheid

Doordat je telefooncentrale via het internet overal bereikbaar is, heb jij vrijheid in waar en wanneer je bereikbaar bent.

flexibel

Opschalen en afschalen vereist geen nieuwe apparatuur. Richt je virtuele telefooncentrale eenvoudig in via een webpagina.

wil jij samenwerken?

Ben jij enthousiast geworden van onze avonturen die we samen met anderen zijn gestart?

samen ontdekken?

De mogelijkheden in techniek zijn ongekend en ontwikkelen zich continu. Dat snappen wij. Wij zijn altijd op zoek naar partijen die hier hetzelfde over denken. Krachten bundelen zorgt immers voor meer impact! Benieuwd hoe wij samen meer kunnen ontdekken? Neem dan contact met ons op.

complete voip telefonie, geheel samen te stellen naar wens

afrekenen

Per gebruiker, per maand

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)