load_site

onze voip oplossingen

Als trotse bezitter van een eigen netwerk en telefooncentrale creëren we allerlei grensverleggende communicatieoplossingen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

zakelijk bellen zzp

ontdek meer

Wil je snel en eenvoudig jouw bereikbaarheid inrichten en gebruiken? Wil je privé en zakelijke telefoongesprekken gemakkelijk kunnen scheiden? Dat regelen wij voor je!

zakelijk bellen mkb

ontdek meer

Wil jij hulp bij het inrichten van jouw bereikbaarheid, maar hou je graag zelf de regie? Samen maken wij jouw communicatie efficiënt.

zakelijk bellen groot

ontdek meer

Wil jij samenwerken met een partij die ervaring heeft met implementatietrajecten op grote schaal? Vertrouw op onze technologie en expertise in de zoektocht naar een passende oplossing.

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van Speakup.

In ons geval gaat het dan om de siptrunk die we gebruiken voor onze telefoongesprekken waarvan het grootste deel door onze Customer Care afdeling wordt gedaan.

Speakup zorgt daarbij voor een stabiele omgeving wat resulteert in een betrouwbaar telefonie netwerk waardoor wij onze klanten goed te woord kunnen staan. Daarnaast is er een 24/7 noodlijn in geval van storingen buiten kantoortijden om. Mocht er een storing plaatsvinden dat wordt deze netjes gedeeld op de statuspagina en kan men de status actueel inzien.

Bij de landelijke storing van het AMS-IX van vorige week werden we zelfs proactief benaderd door Speakup middels een mail omtrent de status van het probleem.

 

De hoge betrouwbaarheid van de diensten is voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor de samenwerking met Speakup. Door de inzet van diensten van Speakup zijn wij verzekerd van een probleemloze, storingsvrije klantervaring ongeacht het belvolume dat wordt aangeboden. De no-nonsense werkwijze van Speakup sluit perfect aan bij de manier waarop wij zelf werken en is de basis voor onze langjarige samenwerking.

Door onze samenwerking met Speakup zijn wij verzekerd van betrouwbare telefoniediensten voor onze klanten. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en we kunnen bij Speakup terecht voor goed advies. Deze korte communicatielijnen zijn voor ons dé basis voor een prettige samenwerking.

ga voor vrijheid ga voor speakup

Wij willen dat iedere gebruiker de vrijheid heeft om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe hij communiceert met anderen en de wereld om zich heen. Hoe? We creëren de mogelijkheid om, naast onze eigen oplossingen, ook vrij beschikbare systemen (open source) te koppelen aan onze basis: het Speakup netwerk. Jouw vrijheid vinden wij heel belangrijk! Jij ook?

ik ga voor vrijheid

waarom kiezen voor speakup

Al ruim 15 jaar vind je in ons dé ervaren en betrouwbare partner op het gebied van communicatieoplossingen. Het begon in 2003 met de – toen nog baanbrekende – VoIP technologie: bellen via internet. Inmiddels is VoIP gemeengoed, maar nog lang niet uitontwikkeld. The sky is the limit! Maar juist dat maakt de zoektocht naar de juiste communicatieoplossing niet eenvoudig. Laat ons je helpen!

vrijheid
technologie
maatschappelijk
betrokken
ondernemerschap
en ambitie

ervaar onze service

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met jouw zakelijke bereikbaarheid? Of heb je andere vragen voor ons?

Laat gerust je telefoonnummer achter, dan bellen wij je om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87