voip tarieven

Met zakelijk bellen via VoIP wordt de telefonie helemaal ingericht naar de wensen van jouw organisatie. Natuurlijk wil je dan ook aantrekkelijke prijzen Gelukkig hoef je niet bang te zijn voor een hoge rekening. Je kunt namelijk voordelig vast bellen met Hosted VoIP naar al je klanten en partners.

ik wil voordelig bellen

gesprekskosten voor VoIP

Vergeleken met de oude analoge telefoonaansluiting is VoIP telefonie een stuk voordeliger. Met VoIP profiteer je van scherpe tarieven en flexibele overeenkomsten. Daarnaast zijn er geen hoge starttarieven en ongunstige afrondingen. Wat je wel houdt is persoonlijke service van ons en gratis onderling bellen met je collega’s. Dat is wat je krijgt voor Hosted VoIP.

Bel je met collega’s of andere klanten die zijn aangesloten op het VoIP netwerk van Speakup met vaste telefonie? Dan bel je helemaal gratis! Maar je telefoneert ook heel voordelig met relaties die de voordelen van VoIP nog niet hebben ontdekt.

ik wil goedkoop bellen

gratis onderling bellen

Een ander voordeel van VoIP telefonie is gratis onderling bellen. Medewerkers van hetzelfde bedrijf kunnen via VoIP gratis met elkaar bellen. Zowel met collega’s binnen dezelfde vestiging, als andere locaties van het bedrijf die aangesloten zijn op hetzelfde netwerk. Daarnaast bel je ook gratis met andere klanten die zijn aangesloten op ons VoIP-netwerk.

ik wil voordelig bellen

laat ons jou helpen

Wil jij meer weten over de kosten van VoIP telefonie? Wij vertellen je hier graag meer over. Laat je contactgegevens over en we nemen contact met je op.

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87

    Ontdek de aanbieding voor onze vast&mobiel integratie. Wil jij overal bereikbaar zijn op je zakelijke nummer? 

    vast&mobiel