cloudtelefonie

Cloud telefonie is bellen via het internet. Dit wordt ook wel VoIP genoemd. Vroeger had je altijd een fysieke telefooncentrale die veel ruimte in beslag nam. Tegenwoordig staat alles in de ‘cloud’. Je belt via een virtuele telefooncentrale. De moderne manier van zakelijk bellen.

ik wil zakelijk bellen

wat is cloud telefonie?

Het verschil met vroeger is dat je nu een internetkabel in je telefoontoestel plugt. Vroeger ging de telefonie over telefoonlijnen. Tegenwoordig gaan de lijnen zelfs via glasvezel. Met de komst van cloud telefonie is bellen een toepassing op je internetverbinding geworden, net zoals e-mailen en websurfen.

ik wil zakelijk bellen

voordelen van cloud telefonie

Je kunt locatie-onafhankelijk werken. Door te bellen via internet ben je niet meer gebonden aan je vaste werkplek. Daarnaast maakt cloud telefonie het mogelijk dat je geen fysieke telefooncentrale meer nodig hebt. Dit heeft veel voordelen. Het scheelt namelijk ruimte, investeringen in apparatuur en natuurlijk een hoop gedoe. Met de cloud komt een virtuele telefooncentrale die je gemakkelijk via een webpagina kunt inrichten. Dit is flexibel en schaalbaar en daarom geschikt voor zzp, mkb en groot zakelijk. Ontdek alle mogelijkheden.

ik wil cloud telefonie

laat ons jou helpen

Wil jij graag zakelijk bellen, maar weet je nog niet precies hoe je dit wilt aanpakken? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen met jouw VoIP-oplossing!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87