voip centrale

Met de komst van VoIP hebben we afscheid genomen van de fysieke telefooncentrales. Tegenwoordig staat alles in de cloud, ook wel een digitale telefooncentrale genoemd. Ontdek alles over een VoIP centrale op deze pagina.

ik wil zakelijk bellen

wat is een voip centrale?

Bij een VoIP centrale denk je misschien aan een apparaat dat bij je op kantoor of in de serverruimte staat, net zoals bij een traditionele PBX- of PABX-centrale. Dat is echter niet het geval. Met VoIP bel je namelijk via een digitale telefooncentrale die niet fysiek bij jou op locatie staat.

Een VoIP telefooncentrale benader je dan ook via het internet en dat biedt interessante voordelen. Zo wordt de centrale in meerdere datacenters in Nederland gehost, waardoor flexibiliteit én betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Bovendien kun je gebruik maken van een innovatieve telefooncentrale zonder dat je hoeft te investeren in dure hardware die je in de toekomst weer moet vervangen.

meer weten over een voip centrale?

bellen via een voip centrale

Kies je voor zakelijk bellen via een centrale, dan haal je meer uit je bedrijfsnetwerk. De bandbreedte daarvan biedt naast het internet namelijk nog genoeg ruimte om flexibel te kunnen telefoneren. Je kunt bellen met andere VoIP nummers, maar ook met gewone telefoonnummers. Daarnaast kun je gratis onderling bellen en eenvoudig je telefoon doorschakelen naar mobiel, om maar een paar van de voordelen van zakelijk bellen via VoIP te noemen.

ik wil een voip centrale

efficiënte oplossing

Overweeg je om over te stappen op zakelijk bellen via internet, dan kijken we graag samen naar wat in jouw situatie de meest efficiënte oplossing is. Dat kan het opzetten van een nieuwe virtuele VoIP centrale zijn, of het optimaliseren van je bestaande centrale voor VoIP telefonie. Wij hebben de meest voorkomende gecertificeerde IP-centrales in het assortiment. Wij helpen je graag!

ik wil meer informatie

laat ons jou helpen

Wil jij graag zakelijk bellen, maar weet je nog niet precies hoe je dit wilt aanpakken? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen met jouw VoIP-oplossing!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87