sip telefooncentrale

Een SIP telefooncentrale zorgt ervoor dat er telefoongesprekken tussen 2 IP-adressen tot stand komen. De telefooncentrale is geen fysiek apparaat dat bij je op kantoor of in de serverruimte staat, maar extern op een server. In dit geval gaat het om een digitale telefooncentrale.

meer info over sip telefooncentrale

hoe werkt een sip telefooncentrale?

SIP (Session Initiation Protocol) is het internetprotocol voor VoIP-telefoongesprekken dat ervoor zorgt dat een gesprek goed wordt opgezet, onderhouden en afgerond. SIP maakt veel oplossingen mogelijk, zoals online vergaderen, spraak- en videocommunicatie, IP-telefonie etc.

De centrale wordt via het internet benaderd waardoor flexibiliteit én betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden. Je belt voordeliger ten opzichte van een fysieke centrale. Je bespaart namelijk de kosten op de hardware, het onderhoud en de technische upgrades. En er zijn minder risico’s.

Je haalt meer uit je bedrijfsnetwerk (zakelijke internet aansluiting) door te bellen via een digitale telefooncentrale. Dankzij de hoge bandbreedte van het internet van tegenwoordig, heb je nog voldoende snelheid over om flexibel te kunnen telefoneren. Een bijkomend voordeel is dat je internet gratis kunt bellen met je collega’s. Dat geldt ook voor onderling doorverbinden.

Met Speakup Trunk kan je alle communicatie voeren via een netwerk. Jouw eigen SIP telefooncentrale wordt aangesloten op ons telefonienetwerk, voor een stabiel netwerk zonder inrichting van een nieuwe centrale.

ik wil meer informatie

voordelen van een sip telefooncentrale

Een SIP telefooncentrale is digitaal, waardoor flexibiliteit én betrouwbaarheid gegarandeerd worden. Wat zijn de voordelen voor jou? 

  • Gratis onderling bellen
  • Kosten besparen op hardware, onderhoud en upgrades
  • Alle nummers kunnen gekoppeld worden met jouw centrale
  • Geen beperking on aantal in- en uitkomende gesprekken

overstappen naar een sip telefooncentrale?

Voordat je definitief overgaat op SIP telefonie, bekijken we altijd samen met jou naar de meest efficiënte oplossing voor jouw organisatie. Maak je al gebruik van SIP of nog niet? Kunnen we de huidige aansluiting optimaliseren en in hoeverre kunnen we een nieuwe centrale opzetten? Wij maken gebruik van de meest voorkomende én gecertificeerde IP-centrales. Wij helpen je graag!

ik wil meer informatie

meer informatie over sip trunking?

Nu al overtuigd? Benieuwd hoe onze oplossingen jou voordeel op gaan leveren?

Heb je andere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!

Institutenweg 6
7521 PK Enschede

088 - 773 25 87