beoordeeld met een 8.2

Afstudeerstage klantenonderzoek

Als je bij ons succesvol afstudeert en een goed kwalitatief goed product levert, bieden we jou meteen een baan aan. Wij zijn graag helder en duidelijk. 

Nu we dat hebben aangegeven zullen we je de afstudeervraag uitleggen. Bij Speakup willen we meer inzicht in de onder meer de tevredenheid van onze klanten. Jij kunt ons daarbij helpen.  

Vanzelfsprekend zelfstandig

Speakup is een holacratie. Er zijn geen managers en er wordt vanuit cirkels (teams) gewerkt. De cirkels zijn weer opgedeeld in rollen. Iedere werknemer van Speakup heeft één of meerdere van die rollen en die rollen zijn uitgewerkt en verdeeld onder de collega’s. Vandaar dat we een afstudeerder zoeken die zelfstandig kan werken en zijn of haar draai kan vinden in holacratie.

join the club!

Herken jij jezelf in deze tekst en wil jij een écht leuke stageperiode? Stop dan met zoeken en kom op gesprek bij Speakup.

Zoeken wij jou?

Zoals je in de titel al hebt gelezen, zoeken wij een afstudeerder Marketing/Communicatie die voor Speakup de volgende rol gaat uitwerken, namelijk de rol die periodiek onder meer tevredenheidsonderzoeken uitvoert bij klanten en partners. Je haalt kennis op bij klanten, verzamelt data en analyseert deze voor diepgaande inzichten. Voor Speakup werk je een adviesrapport uit, het eindproduct van je opdracht, waarin je de rol vormgeeft.

wat bieden wij?

  • Als je bij ons succesvol afstudeert en een goed kwalitatief product aflevert, bieden we jou meteen een baan aan. Je merkt het, wij zijn graag helder en duidelijk.
  • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk;

  • Veel vrijheid om je werk te doen;

  • Gezellige collega’s en borrels van tijd tot tijd;

voor deze stageopdracht zoeken we.

 • Een afstudeerder Marketing/Communicatie die voor Speakup de volgende rol gaat uitwerken, namelijk de rol die periodiek onder meer tevredenheidsonderzoeken uitvoert bij klanten en partners. Je haalt kennis op bij klanten, verzamelt data en analyseert deze voor diepgaande inzichten. Voor Speakup werk je een adviesrapport uit, het eindproduct van je opdracht, waarin je de rol vormgeeft.

 • Jij zoekt een afstudeerplek voor een hbo-opleiding in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie of hotelschool.

 • Jij bent een proactieve en enthousiaste doorzetter die altijd gaat voor het beste resultaat!

 • Jij kunt goed zelfstandig werken, hebt een professionele houding en bent communicatief- en sociaal vaardig.

 • Jij gaat het liefst planmatig te werk, je bent analytisch en je gaat goed om met deadlines.

 • Jij weet wat de afkortingen NPS en CX betekenen.

 • Jij wilt na het opzetten van je onderzoeksplan deze ook daadwerkelijk zelf gaan uitvoeren.

meer informatie of reageren?

Herken jij jezelf in deze tekst en pas jij goed in onze zelfsturende organisatie? Reageer dan door je CV te sturen naar hrm@speakup.nl

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Thomas, bereikbaar op: 088-7732546.

Wil je eerst wat meer over Speakup weten? Klink dan hieronder.

 

krijg inzicht in je bereikbaarheid

Fijn dat je met ons in contact wilt komen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Speakup richt zich op zakelijke telefonie; wij nemen dus geen particulieren in behandeling.
contactpersoon(Vereist)